Mikovíniho Trnava – Byty na predaj a prenájom

Byty na predaj alebo byty a komerčné priestory na prenájom na Mikovíniho Trnava predstavujú výbornú investíciu. Mikovíniho ulicu nájdete v atraktívnej a strategickej časti Trnavy. Dostanete sa tam veľmi jednoducho. Blízkosť hlavných ciest a diaľnic vám uľahčí cestovanie do ostatných častí mesta aj širšieho okolia. Ľahko sem prídete autom aj verejnou dopravou. Teda ak hľadáte ideálne miesto na bývanie alebo podnikanie. Možno ste ho práve našli.

Mikovíniho Trnava a bývanie

V okolí Mikovíniho ulice nájdete širokú ponuku občianskej vybavenosti, ako sú školy, škôlky, zdravotnícke zariadenia, obchody, reštaurácie a kaviarne. To zabezpečuje pohodlný a komfortný život pre obyvateľov a zároveň vysokú návštevnosť pre komerčné prevádzky.

Byty na Mikovíniho ulici sú naviac väčšinou moderné, dobre vybavené a poskytujú vysoký štandard bývania. Tieto nehnuteľnosti sú navrhnuté tak, aby spĺňali náročné požiadavky na komfort a funkčnosť, čo z nich robí vynikajúcu voľbu pre rodiny, páry aj jednotlivcov.

Mikovíniho ulica a jej okolie ponúkajú množstvo zelených plôch a parkov, ktoré poskytujú príležitosti na relax a aktívny oddych. Tieto priestory prispievajú k vyššej kvalite života obyvateľov a atraktivite lokality.

Mikovíniho Trnava a podnikanie

Komerčné priestory na Mikovíniho Trnava predstavujú skvelú príležitosť pre podnikateľov. Vďaka výhodnej polohe a vysokému pohybu ľudí je táto lokalita ideálna pre obchody, kancelárie, reštaurácie a iné komerčné prevádzky. Blízkosť k významným dopravným uzlom a infraštruktúre zabezpečuje dobrú dostupnosť a atraktivitu pre zákazníkov.

Investičný potenciál

Nehnuteľnosti na Mikovíniho ulici v Trnave majú vynikajúci investičný potenciál. Stabilný rast cien nehnuteľností v tejto lokalite zabezpečuje, že vaša investícia bude časom hodnotiť. Prenájom bytov a komerčných priestorov v tejto atraktívnej oblasti vám tiež prinesie pravidelný a spoľahlivý príjem.

Byty na predaj a prenájom bytu alebo komerčných priestorov na Mikovíniho ulici v Trnave je preto skutočne výhodnou voľbou, ktorá prináša množstvo benefítov pre život aj podnikanie.

Druh

Typ

Počet izieb

Nájdené nehnuteľnosti (0)
Zoradiť podľa:

Pre vaše parametre neboli nájdené žiadne výsledky...

Prejsť na ponuku

Aktuálna ponuka nehnuteľností v tejto lokalite nie je podľa vašich predstáv? Mikovíniho Trnava je skutočne obľúbeným miestom na život a byty v tejto štvrti sa vždy veľmi rýchlo prenajmú alebo predajú.

Preto určite neváhajte a kontaktujte nás. Uložíme si váš kontakt a v prípade, že na Mikovíniho ulici v Trnave pribudnú nové byty na predaj, komerčné nehnuteľnosti alebo byty na prenájom, tak vás prednostne kontaktujeme. Získate tak informácie o nových nehnuteľnostiach ešte skôr, ako sa zobrazia na portáloch.

Sme realitná kancelária Andel&Zachar a v Trnave sme doma. Naši realitní makléri sú vám k dispozícii neustále, ako aj možnosť využiť naše bezplatné konzultácie.

 

 

    Meno *

    Priezvisko *

    Telefónne číslo *

    E-mailová adresa *

    Chcem poradiť ohľadom *

    Vaša správa *

    Vaše osobné údaje spracúvame za účelom vybavenia Vašej požiadavky. Viac informácií nájdete v sekcii ochrana osobných údajov.
    Kontaktné údaje